Εταιρική φωτογράφιση

Σίγουρα θα έχετε ακούσει τη φράση ότι μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Στην περίπτωση των επιχειρήσεων θα μπορούσαμε να πούμε ότι μια εταιρική φωτογράφιση - εταιρική φωτογραφία μπορεί να αποτυπώσει ολόκληρη τη φιλοσοφία και την ιστορία σας. Η Rooftop Advertisement διαθέτει στο δυναμικό της εξαιρετικά δημιουργικούς επαγγελματίες, οι οποίοι έχοντας ως βασικό τους άξονα την υψηλή αισθητική, αναλαμβάνουν εταιρικές φωτογραφίσεις (corporate photography), καθώς και φωτογραφίσεις προϊόντων (product photography, clothing / fashion photography, food photography), χώρων (place photography) και πορτρέτου (portrait photography). Πέραν αυτών, κάποιες ακόμα από τις υπηρεσίες μας είναι το ξεφοντάρισμα φωτογραφιών, για web ή έντυπη εφαρμογή (π.χ. e-shop ή καταλόγους προϊόντων αντίστοιχα), καθώς και η επεξεργασία των φωτογραφιών με προγράμματα Photoshop.

Ο τρόπος που λειτουργούμε προκειμένου να σας προσφέρουμε το ιδανικότερο αποτέλεσμα είναι αρχικά η ενημέρωση των υπευθύνων σχετικά με τη φιλοσοφία της εταιρείας σας και στη συνέχεια βασιζόμενοι σε αυτή, η δημιουργία ενός εμπνευσμένου concept που θα αναδεικνύει τα μοναδικά χαρακτηριστικά των προϊόντων ή υπηρεσιών σας. Φυσικά, ένα απλό concept δε θα ήταν αρκετό, καθώς μέσα από τη φωτογραφία θα πρέπει να δημιουργούνται και τα κατάλληλα συναισθήματα στον καταναλωτή προκειμένου αρχικά να του τραβήξουμε την προσοχή και έπειτα να τον κάνουμε να ενδιαφερθεί πραγματικά για το προϊόν και τελικά να το αγοράσει.

Φυσικά δε θα πρέπει να ξεχνάτε ότι οι φωτογραφίες αποτελούν από τους πιο διαδεδομένους τρόπους προώθησης τόσο της επιχείρησής σας, όσο και των προϊόντων ή υπηρεσιών σας στο διαδίκτυο, ειδικά στην ψηφιακή εποχή που ζούμε, όπου τα social media κυριαρχούν. Έτσι, κάνοντας μια επαγγελματική φωτογράφιση αποφεύγετε την περίπτωση στρεβλής προβολής της επιχείρησής σας και εξασφαλίζετε ότι θα έχετε ένα άρτιο και ποιοτικό αποτέλεσμα που θα ταιριάζει με την κουλτούρα σας και θα αναδεικνύει την εταιρική σας εικόνα.

Περισσότερα...

Εξωτερική Φωτογράφιση Crab Mode
Φωτογράφιση πιάτων olive street food
Φωτογράφιση προϊόντων oliva tree group
Εταιρική Φωτογράφιση iek delta
Εταιρική Φωτογράφιση Avra
Εταιρική Φωτογράφιση Sidiropoulos
Εταιρική Φωτογράφιση Sidiropoulos
Υπηρεσίες Φωτογράφιση προϊόντων patricia stores
Εταιρικές Φωτογραφίσεις akropolis restaurant
Εταιρική Φωτογράφιση electra palace
Φωτογράφιση πιάτων mykonos restaurant
Φωτογράφιση πιάτων akropolis restaurant
Φωτογράφιση προϊόντων drinkz bar
Εταιρική Φωτογράφιση Αλέξανδρος Palace
Εταιρική Φωτογράφιση Sidiropoulos
Φωτογράφιση Αλέξανδρος Palace
Εταιρικές Φωτογραφίσεις Φωτογράφιση πιάτων rhodos restaurant
Φωτογράφιση Αλέξανδρος Palace
Εταιρική Φωτογράφιση Akropolis
Φωτογράφιση προϊόντων portioli
Εταιρική Φωτογράφιση MMC
Μουσικά Video (Video Clip) Κινηματογραφικές Παραγωγές
Μουσικά Video (Video Clip) Κινηματογραφικές Παραγωγές
Εταιρική Φωτογράφιση Sidiropoulos
Φωτογράφιση προϊόντων portioli
Φωτογράφιση Studio Crab Mode
Εταιρική Φωτογράφιση yoga
Εταιρική Φωτογράφιση Avra
Εταιρική Φωτογράφιση Avra
Εταιρική Φωτογράφιση dimitria language schools
Υπηρεσίες Φωτογράφιση πιάτων zorba restaurant
Εταιρικές Φωτογραφίσεις Φωτογράφιση προϊόντων imac and more