Κατασκευή Application

Η Rooftop Advertisement, έχοντας ως βασική της αρχή την ευκολία του χρήστη, εξειδικεύεται στην κατασκευή application (web και mobile) τόσο για λογισμικό iOS, που έχουν οι συσκευές iPhone, iPad, όσο και για Android που έχουν όλα τα κινητά Smartphone και tablet. Το Διαδίκτυο και τα μέσα που παρέχουν πρόσβαση σε αυτό κερδίζουν συνεχώς έδαφος αφού βρίσκονται ολοένα και περισσότερο στην καθημερινότητά μας. Kαθώς, η χρήση Smartphone και tablet έχει αυξηθεί ραγδαία και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι περισσότερες υπηρεσίες, όπως είναι για παράδειγμα η ενημέρωση, τα ψώνια, οι κρατήσεις εισιτηρίων και ξενοδοχείων, πλέον παρέχονται διαδικτυακά, εύκολα γίνεται κατανοητό ότι όλες οι εταιρείες πλέον αναζητούν τον ιδανικότερο τρόπο εξυπηρέτησης των πελατών τους. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους για τους οποίους έχουν δημιουργηθεί και οι εφαρμογές. Έχοντας μια δική σας εφαρμογή, ειδικά κατασκευασμένη για την επιχείρησή σας, έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε πιο αποδοτικά με τους συνεργάτες και πελάτες σας, βελτιώνοντας την εμπειρία τους και αναβαθμίζοντας έτσι την εικόνα της εταιρείας σας.

Για τη δημιουργία τους χρησιμοποιούνται οι εξής γλώσσες προγραμματισμού: PHP, JAVA, JAVASCRIPT, JQUERY. Τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει μια επιτυχημένη εφαρμογή στην επιχείρησή σας είναι πολλαπλά. Παρακάτω αναφέρονται ενδεικτικά κάποια από αυτά:

  • Άμεση και ιδανική εξυπηρέτηση μέσω κινητών συσκευών
  • Ευκολότερη συλλογή των απαιτούμενων πληροφοριών
  • Νέοι & βελτιωμένοι τρόποι επικοινωνίας με τους πελάτες
  • Οι πελάτες εισπράττουν το βέλτιστο αποτέλεσμα από την ιστοσελίδα σας
  • Διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό – δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος
  • Βελτίωση εικόνας επιχείρησης

Η διαφημιστική μας εταιρεία διαθέτει στο δυναμικό της έμπειρους επαγγελματίες web designers & developers, καθώς και software developers που εγγυώνται τη κατασκευή application φιλικά προς τους χρήστες, με εξαιρετικό στυλ και αισθητική και φυσικά εξασφαλίζοντας ασφάλεια και λειτουργικότητα.

Περισσότερα...

Betomat Σχεδιασμός Εφαρμογής Έρευνα

77win77.com


Δημιουργήσαμε και σχεδιάσαμε για την εταιρία 77WIN77.COM τέσσερις διαφορετικές Desktop Εφαρμογες(Betomate, MultiTouch, 5 Screens, Kassa) για τις στοιχιματικές μηχανές.


Περισσότερα
GreeceAround Σχεδιασμός Εφαρμογής Έρευνα

Greece Around


Δημιουργήσαμε για την Greecearound.com μια σύγχρονη εφαρμογή. Κύριες Γλώσσες για τη δημιουργία της εφαρμόγης είναι η PHP, jQuery, JavaScript και ειναι κατασκευασμένο στην Πλατφόρμα Android Studio με Java.


Περισσότερα
Ergazomenos Σχεδιασμός Εφαρμογής Έρευνα

ergazomenos.gr


Μέσω αυτής της εφαρμογής (Application) που επανασχεδιάσαμε για τον Ergazomenos.gr, ο εργαζόμενος ή ο εργοδότης έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται το βιογραφικό ή την αγγελία τους, καθώς και να μένουν πλήρως ενημερωμένοι, ανά πάσα στιγμή.


Περισσότερα
KronosNet Σχεδιασμός Εφαρμογής Έρευνα

Kronos Net


Δημιουργήσαμε για την KronosNet.eu μια σύγχρονη εφαρμογή για την εύκολη και γρήγορη διαχείριση των πελατών από όλες τις συσκευές (Tablet, Desktop, Mobile). Κύριες Γλώσσες για τη δημιουργία της εφαρμογής είναι η PHP, jQuery, JavaScript, είναι βασισμένο στο Framework CodeIgniter...


Περισσότερα
Greecearound Admin Σχεδιασμός Εφαρμογής Έρευνα

GreeceAround Admin


Δημιουργήσαμε για την GreeceAround.com μια σύγχρονη εφαρμογή για την εύκολη και γρήγορη διαχείριση των πελατών από όλες τις συσκευές (Tablet, Desktop, Mobile). Κύριες Γλώσσες για τη δημιουργία της εφαρμογής είναι η PHP, jQuery, JavaScript, είναι βασισμένο στο FrameWork Bootstrap.


Περισσότερα