Διαφημιζόμενες Εταιρειες

Θέλεις να μπεις στη λίστα με τις σύγχρονες διαφημιζόμενες εταιρίες;Διαθέτεις χρόνια επιχείρηση και θέλεις να ανανεώσεις την εικόνα της; Να επανασχεδιάσεις το λογότυπο της ή την εταιρική της ταυτότητα χωρίς να μπερδέψεις τους ήδη υπάρχοντες πελάτες σου; Να ξανά σχεδιάσεις την ιστοσελίδα ή να προβληθείς με τα πιο σύγχρονα μέσα στο Διαδίκτυο;

Μήπως ξεκινάς τώρα την επιχείρηση σου; Είσαι start up; Έχεις πάρει η θέλεις να πάρεις κάποια χρηματοδότηση; Δεν γνωρίζεις τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις; Πως να κινηθείς στην αγορά; Τι όνομα να διαλέξεις; Ποιο είναι το σχέδιο marketing από εδώ και πέρα; Αυτές και άλλες πολλές απορίες που μπορεί να σου δημιουργηθούν είμαστε στη θέση να σου τις λύσουμε άμεσα. Ένα τηλέφωνο και ένα ραντεβού αρκούν για να σε ενημερώσουμε και να σε συμβουλεύσουμε για όλες τις κινήσεις που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ώστε να σου εξασφαλίσουμε μία δυναμική παρουσία στο Διαδίκτυο.

Στην επιλογή μιας διαφημιστικής εταιρίας μην ξεχνάς ότι το προσωπικό αρχικά πρέπει να είναι νέο για να γνωρίζει και να ψάχνει με μεράκι όλες τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς καθώς και η εταιρία να είναι έμπειρη και να έχει αναλάβει πληθώρα επιχειρήσεων για να σου εξασφαλίσει ένα μίγμα marketing που θα σου αποφέρει σταθερά αποτελέσματα. Παραδείγματα μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων που μας εμπιστεύθηκαν μπορείς να δεις παρακάτω κάνοντας click πάνω στο λογότυπό τους.
Από τον σχεδιασμό της εταιρικής ταυτότητας (γραφιστικό σχεδιασμό), τα διαφημιστικά βίντεο ή τις εταιρικές φωτογραφίσεις, τα δημιουργικά banner, τις αφίσες, τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας ή του eshop, τον σχεδιασμό της εφαρμογής μέχρι και την προώθηση στα social mediα. Ρίξε μία ματιά και ίσως βρεις παραδείγματα που να ταιριάζουν με την επιχείρηση σου.

Περισσότερα...

Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους…. Επιτυχημένες χρόνιες συνεργασίες σε όλους τους κλάδους της αγοράς σε Ελλάδα, Κύπρο, Βόρεια Ευρώπη και Αμερική. Rooftop διαφήμιση για όλους!!!! Don’t waste time