Προώθηση Social Media

Η προώθηση των Social Media μπορεί να φαντάζει εύκολη διαδικασία όμως απαιτεί χρόνο και γνώση! Σε εμάς θα διαπιστώσετε ότι ένα άτομο της εταιρίας μας- από το τμήμα των social media- θα απασχολείται καθημερινά 1-2 ώρες μόνο με την επιχείρηση σας, για να σας εξασφαλίσει μία ομοιόμορφη, άρτια, ποιοτική και επιτυχημένη προβολή στο Διαδίκτυο! Τι κάνουμε για εσάς; Ρίξτε μία ματιά παρακάτω!

Instagram:

Η εμφάνιση του Instagram το 2010 άλλαξε τον κόσμο των social media. Με πάνω από 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες αποτελεί την αγαπημένη σε όλους mobile social εφαρμογή για κοινωνική δικτύωση. Η λέξη Follow έχει ταυτιστεί με το Instagram και η εξέλιξη του αυξάνεται ραγδαία. Μία εικόνα, χίλιες λέξεις..

Εικόνα Προφίλ

Η εικόνα προφίλ ενός επαγγελματικού λογαριασμού πρέπει να αναδεικνύει το brand της επιχείρησής. Σωστή διάσταση, καθαρή εικόνα. Θέλουμε ο πελάτης να αναγνωρίζει το λογότυπο σας!

Πληροφορίες - Bio

Οι πληροφορίες (Bio) δείχνουν στους επισκέπτες σας ποιοι είστε, τι προσφέρεται και γιατί πρέπει να σας ακολουθήσουν! Το τέλειο bio υπογραμμίζει την προσωπικότητα του εμπορικού σήματος σας.

Story

Πες μία ιστορία στους Followers σου! Εμείς φροντίζουμε τα stories σου να είναι καλαίσθητα, τη σωστή ώρα και με τα κατάλληλα # ή @

Highlights ή Αρχειοθήκη ιστοριών

Ο καλύτερος τρόπος να δείχνετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας μόνιμα στον profile σας, είναι τα highlights. Δημιουργούμε γραφιστικά poster με ομοιομορφία , που ταιριάζουν με την επιχείρησή σας και στολίζουν το profile σας!

Προώθηση Social Media

Posters

Αν θέλεις να αποκτήσεις καινούργιους followers στο instagram, είναι σημαντικό να διατηρείς ομοιόμορφη και ενιαία αισθητική έτσι ώστε οι επισκέπτες να γίνονται ακόλουθοι.

Posts

Τι είναι αυτό που κάνει μία ανάρτηση επιτυχημένη; Συναφή περιεχόμενο και κείμενο με λέξεις κλειδιά, εικόνα σε υψηλή ανάλυση, hashtags, κατάλληλη ώρα ανάλογα με το είδος της επιχείρησης, απαντήσεις στα σχόλια!...και πολλά πολλά άλλα!

Hashtags

Το κλειδί για την επιτυχία σας, το παρέχει η rooftop! Τα σωστά hashtags στις αναρτήσεις σας, θα σας αποφέρουν μεγαλύτερη απήχηση απ’ότι εάν δεν τα είχατε συμπεριλάβει! Είναι μία δουλειά που παίρνει χρόνο και χρειάζεται γνώση! Όμως εξασφαλίζει τη σωστή προβολή σας στα κατάλληλα άτομα.

Facebook:

Μέχρι το 2004 οι λέξεις, LIKE, COMMENT, SHARE δεν υπήρχαν στο λεξιλόγιο των ανθρώπων. Το Facebook κατάφερε να δημιουργήσει μία παγκόσμια οικογένεια χρηστών και να αγγίξει την κορυφή. Η Rooftop αναλαμβάνει να προβάλει την επιχείρησής σας στο βασιλιά των social media και να φέρει τους πελάτες στην πόρτα σας. Με τη σωστή διαχείριση του.Θέλεις να ρίξεις μία ματιά στο πως η Rooftop εντάσσει την επιχείρηση σου δυναμικά στον κόσμο των social media;

Εικόνα Προφίλ

Διαμορφώνουμε την εικόνα προφίλ της επιχείρησης σας, με τον κατάλληλο τρόπο, έτσι ώστε ο δυνητικός πελάτης να αποκτήσει οικειότητα με το brand σας κάθε φορά που βλέπει μία ανάρτηση σας!

Εξωφύλλο

Πρόκειται για μία εικόνα, μία ροή, ένα ολιγόλεπτο βίντεο ή κάποιο γραφιστικό banner! Μέσα από το εξώφυλλο πρέπει να δώσουμε στον πελάτη την ακριβής πληροφορία. Τί είμαστε; Τι προσφέρουμε; Διαμορφώνουμε το εξώφυλλό σας ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και φυσικά το αλλάζουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Πληροφορίες

Μία ολοκληρωμένη σελίδα στο Facebook πρέπει να διαθέτει ενημερωμένες τις πληροφορίες της. Σύντομη περιγραφή της επιχείρησης, εταιρικό τηλέφωνο, url ιστοσελίδας, ωράριο λειτουργίας και φυσικά το πιο πρόσφατο απόκτημα, το «Our Story», μέσα στο οποίο μπορείτε να προσθέσετε αναλυτικότερα τι προσφέρετε, από που ξεκινήσατε και ό,τι θέλετε να επικοινωνήσετε με τον κόσμο

Posters

Ένα επιτυχημένο προφίλ στο Facebook έχει ομοιόμορφη και ενιαία εικόνα! Τα poster βοηθάνε τον αναγνώστη να λάβει ευκολότερα την πληροφορία και να αλληλοεπιδράσει με τη δημοσίευση σας! Η επιλογή του κατάλληλου γραφιστικού σχεδιασμού επιτυγχάνεται με την κατάλληλη έρευνα και εμπειρία των γραφιστών που απαρτίζουν την εταιρία μας

KrononosNet application εφαρμογή

Posts

Κατάλληλα κείμενα για τις αναρτήσεις από την ομάδα των Copywriters, ευφάνταστο περιεχόμενο όπως διαγωνισμοί, ενσωμάτωση url, hashtags και φυσικά το δημιουργικό! Είκονα σε υψηλή ανάλυση που θα κάνει τον αναγνώστη να αλληλεπιδράση!

Κατάστημα/Αγγελίες

Το Facebook δημιουργεί ένα κατάστημα για τις εμπορικές επιχειρήσεις! Η rooftop σας διαμορφώνει το κατάστημα του Facebook, σας αναρτά περιεχόμενο, γράφει τις κατάλληλες πληροφορίες, τις τιμές, τις εκπτώσεις και τέλος οδηγεί τον χρήστη στο website σας για να ολοκληρώσει την αγορά. Και όταν χρειαστείτε προσωπικό; Σας δημοσιεύει δωρεάν αγγελία στο Facebook page σας (θέσεις εργασίας) με σκοπό να λάβετε αιτήματα!

Πληρωμένη Διαφήμιση

Η διαφήμιση στο Facebook αποτελεί εργαλείο που όλες οι επιχειρήσεις θα πρέπει να αξιοποιήσουν! Μια πετυχημένη καμπάνια χρειάζεται μελέτη, έρευνα, συνεχή παρακολούθηση των νέων τάσεων και φυσικά ορθή διαχείριση του οικονομικού προϋπολογισμού. Η rooftop με πολυετή εμπειρία στον τομέα των διαφημίσεων σας εξασφαλίζει μια άρτια προβολή στο δυνητικό κοινό σας! Αρκεί να μας πείτε τι θέλετε να διαφημίσετε!

Report

Κάθε μήνα η rooftop σας αποστέλλει αναλυτικό report με τις διαφημίσεις σας για να έχετε και εσείς μία ολοκληρωμένη εικόνα για τα social media σας! Τι διαφημίσαμε, σε τι κοινό, τι απήχηση είχε, πόσους προσέλκυσε; Όλα αυτά θα τα γνωρίζετε στο τέλους του μήνα! Γιατί εμείς έχουμε ως βασική αρχή τη διαφάνεια!

Twitter:

Tweet μία λέξη που άρχισε να απασχολεί τον κόσμο το 2006. Μέχρι σήμερα το Twitter έχει εδραιωθεί στην παγκόσμια αγορά καθώς επιτρέπει στους χρήστες του να διαβάσουν και να δημοσιεύσουν σύντομα κείμενα σε συνδεδεμένους λογαριασμούς αλλά και να ενημερώνονται για τις παγκόσμιες εξελίξεις από μη συνδεδεμένους χρήστες. Η Rooftop αναλαμβάνει την ένταξή σας σε αυτόν τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης με μεγάλη επιτυχία!

Linkedin:

Το 2003 δημιουργήθηκε το πλέον δημοφιλές επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο που ακούει στο όνομα LinkedIn. Από start-up εταιρίες μέχρι πολυεθνικές επιχειρήσεις αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στον τομέα της εύρεσης και πρόσληψης προσωπικού. Η Rooftop είναι εδώ για να δημιουργήσει αυτό το προφίλ και να πραγματοποιήσει τις κατάλληλες και υψηλού επιπέδου επαφές για εσάς.